Evlenmek İsteyenlere Faizsiz Kredi Müjdesi!

Evlenmeyi bekleyen binlerce gencin beklediği müjdeli haber geldi. Evlenmek isteyenlere faizsiz kredi müjdesi! Bakan Göktaş açıkladı!

48 ay vade ile sahip olabilecekleri evlenmek isteyenlere faizsiz kredi müjdesi haberi gündeme bomba gibi düştü!  Bakan Mahinur’un açıklamalarına göre gençlerin aile kurmalarına yardımcı olmak, onları sosyal riskten korumak ve yüklerini hafifletmek amacıyla kurulan Aile ve Gençlik Fonu ile gençlere faizsiz kredi verilecek. 

Evlenmek İsteyenlere Faizsiz Kredi Müjdesi! 

İlk ödemeler mayıs ayında başvuruları kabul edilen gençlere verilecek olan bu faizsiz krediden evlenmek isteyen pek çok genç yararlanabilecek. Ancak öncelikle yapmanız gereken zamanında başvuru yapmaktır.

Ekonomik şartların zorlaşması ve alım gücünün düşmesi özellikle evlenecek gençleri oldukça olumsuz etkiledi. Bir ev kurmanın oldukça zor olduğu bu dönemde gençlere faizsiz 48 ay vadeli 150 bin TL kredi ilaç gibi geldi. Bu kredinin en büyük avantajı ise ilk olarak 48 ay vadeli olması. 

Daha sonra ise faiz uygulanmayarak iki yıl sonra 150 bin TL’nin ödenmeye başlamasıdır. Şuan da deprem bölgesinde uygulanmaya başlayan bu uygulama da amaç tüm gençlerin bu yardımdan faydalanabilmesidir. İlk ödemelerden sonra yayılmaya devem edecek olan bir uygulamadır. 

Gençlere faizsiz kredi haberlerini mutlaka takip edin ve sizde bu mükemmel evlilik kredisi fırsatından mutlaka yararlanın!

İLGİLİ HABERLER