Eşkıya Filminin Konusu Nedir? 07 Temmuz Pazar 20.00’da Show TV’de!

Eşkıya filmi Türk film tarihinde oldukça özel bir yere sahip oluyor. Peki Eşkıya filminin konusu ne, hangi oyuncular oynuyor? İşte filme dair detaylar.

Şener Şen’in adeta devleştiği ve usta bir oyunculuk sergilediği Eşkıya filmi konusu itibarıyla merak ediliyor. Filmin 7 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00’da Show TV’de ekrana geliyor. Bundan dolayı araştırma artırıyor. 

Eşkıya Film Konusu ve Oyuncu Kadrosu 

Eşkıya filminin konusu hapse düşmesine neden olan arkadaşlarının peşine düşen bir adam üzerine kuruluyor. 35 sene önce Cudi dağlarında eşkıyalar yakalanıyor ve hapse atılıyor. Yıllar geçtikte hastalık, hesaplaşma ve intikam yüzünden bazıları ölüyor. 35 senelik cezasını yattıktan sonra hapisten çıkan Baran, köyüne dönüyor.

Köyüne döndükten sonra hapse girmesinin nedeninin yakın arkadaşı olduğunu öğreniyor. Olaylar bundan sonra başlıyor. 

Eşkiya Filmi

Filmin başrolünde Baran karakteriyle Şener Şen oynuyor. Kendisine Cumali karakteriyle Uğur Yücel eşlik ediyor. Keje’yi Sermin Hürmeriç, Berfo’yu ise usta oyuncu Kamran Usluer canlandırıyor. 

Eşkıya Film Fragmanı – 07 Temmuz Pazar Akşamı Show TV’de! 

Show TV, 7 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00’de ve gece yarısından sonra Eşkıya filmini veriyor. Filmin fragmanını izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER