Eski Manken Deniz Akkaya Hakkında İfadesi Alınmak Üzere Yakalama Kararı Çıkarıldı!

Fenomen Miray İpekler, kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle Akkaya'dan şikayetçi oldu. Eski manken Deniz Akkaya hakkında ifadesi alınmak üzere yakalama kararı çıkarıldı! İşte ayrıntılar...

Manken ve sosyal medya fenomeni olan Miray İpekler, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle eski manken Deniz Akkaya'dan şikayetçi oldu.

Akkaya'nın ifade vermeye gelmemesi üzerine İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, Deniz Akkaya hakkında ifadesi alınmak üzere yakalama kararı çıkardı.

Miray İpekler şikayetinde, Selin Ciğerci ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafın ardından Akkaya'nın kendisine ağır hakaretlerde bulunduğunu söyledi. 

Ayrıca Akkaya'nın ev adresini sosyal medyada yaydığını ve bir televizyon programında kendisine yönelik tehdit içerikli paylaşımlarda bulunduğunu ifade etti.

İpekler'in şikayeti üzerine Akkaya hakkında bir soruşturma açıldı.

Ünlü manken Deniz Akkaya, son zamanlarda yaşadığı kişisel sorunlarla ön plana çıkıyor.

Ünlü eski manken Akkaya, geçtiğimiz aylarda 16 yaşındaki kızı A. Ö.'ye şiddet uyguladığı iddialarıyla sürekli gündeme gelmişti. 

Devlet koruması altına alınan A.Ö., annesinin kendisine ciddi bir şiddet uyguladığını ve boğazına sarıldığını ifade etmişti. Akkaya ise kızıyla yaptığı yazışmaları sosyal medya üzerinden ifşa et.

Yaşanan bu gerginliğin ardından mahkemeye başvuran Akkaya'nın kızı A.Ö. ve eski eşi Efe Önbilgin, baba-kızın rahatsız edilmemesi için 3 aylık tedbir kararı aldırdı.

İLGİLİ HABERLER