Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Son Hali Gündem Oldu! Aylar Sonra Görüntülendi!

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sessizliği bozdu son zamanlarda gündem de olmayan Akşener aylar sonra Ankara Kuğulu Park'ta görüntülendi. İşte detaylar...

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, görevini Müsavat Dervişoğlu'na devretmesinin ardından gündemden uzaklaştı. Kendi kabuğuna çekilen Akşener, son olarak saçlarını sarıya boyatırken görüntülendi. Yeni saç rengi ve modeli Meral Akşener'e çok yakıştırılmıştı.

Meral Akşener Yeni İmaji

İYİ Parti Genel Başkanlığını Müsavat Dervişoğlu'na devrettikten sonra gündemden uzaklaşan Meral Akşener, siyaset manşetlerinde görünmemeye başladı. 

Kameralardan uzak bir hayat yaşamaya başlayan Akşener'in son olarak saç modelini değiştirdiği ve saçlarını sarı renge boyattığı görülmüştü.

Meral Akşener'in yeni saç rengi hem kendisine yakıştıranlar da oldu hem de yakıştırmayıp ve beğenmeyenler de oldu.

Meral Akşener Erdoğan

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Saç Rengini Değiştirdi

İYİ Parti'nin eski Genel Başkanı Meral Akşener, görevini devrettikten sonra siyasi gündemden uzaklaştı. Kameralardan uzak bir hayat sürmeye başlayan Akşener'in sessizliğe iyice çekildiği görüldü.

Son olarak saç rengini değiştirirken görüntülenen Akşener'in saçlarını sarıya boyattığı görüldü. Meral Akşener son zamanlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme ile gündeme gelmişti.

Meral Akşener Yeni Saç Rengi

Ankara Kuğulu Park'ta Görüntülendi

Siyaset gündeminden bir süredir uzak duran Akşener, son olarak Ankara Kuğulu Park'ta görüntülendi. Meral Akşener'in yanında eşi Tuncer Akşener ve yakın güvenlik ekiblerinin de olduğu görüldü.

Meral Akşener'in günlük tarzı dikkat çekerken, saçlarının hala sarı olduğu ve sarı saç stilini sürdürdüğü de fotoğraf karesine yansıdı. Meral Akşener'in son görüntülerinin ardından 'Akşener siyasete dön' yorumları gelmeye başladı.

Meral Akşener Tayyip Erdoğan

Peki Meral Akşener'in saç rengi nasıl olmuş? Düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER