Eski Futbolcu Gökhan Çıra Çocuklu Paylaşımı Nedeniyle Polislik Oldu! İşte İfade Vermesini Gerektiren O Fotoğraf!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya bomba gibi düşen olaydan sonra eski futbolcu Gökhan Çıra çocuklu paylaşımı nedeniyle polislik oldu. İşte ifade vermesini gerektiren o fotoğraf.

Selin Ciğerci’nin eski eşi ve eski futbolcu Gökhan Çıra çocuklu paylaşımı nedeniyle polislik oldu. Fotoğrafın farklı X hesaplarından paylaşılarak eleştirilmesi ilgili kuruluşların radarına girmesine sebep oldu.

Çok eleştirilen o fotoğrafta Gökhan Çıra evlatlık edindiği iki yaşındaki bebekle yarı çıplak poz verdi. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Soruşturma Başlatılmasını Talep Etti

Dokuz yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatı ile kadın olan Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile yaşadıkları inişli çıkışlı aşk hayatlarıyla gündeme sıklıkla geldi. 

Son olarak çiftin bir kız çocuğunu evlatlık edindikleri biliniyordu. Nasıl evlatlık edindikleriyle alakalı tartışmalar sürerken gelen o fotoğraf gündemi salladı. 

X hesaplarından Çıra’ya tepkilerin büyümesi sonucu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak soruşturma başlatılmasını talep etti. 

İşte çok konuşulan o fotoğraf;

eski-futbolcu-gokhan-cira-cocuklu-paylasimi-nedeniyle-polislik-oldu

Gökhan Çıra İfade Verecek

Hakkında soruşturma başlatılan Çıra’nın ‘aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali’ suçundan ifade vermesi bekleniyor.

Öte yandan Gökhan Çıra hakkında, mağdur çocuğa karşı uzaklaştırma kararı talep edilmesi de düşünülüyor.

İLGİLİ HABERLER