Emekli Promosyonları Giderek Artıyor! 21 Bin TL’ye Dayandı. Hangi Banka Ne Kadar Veriyor?

Temmuz ayında gelen emekli zammı ile birlikte emekli promosyonları giderek artıyor! 21 bin TL’ye dayandı. Hangi banka ne kadar veriyor? İşte detaylar;

Ağustos ayında ilk zamlı emekli maaşları yatacak. Bu süreçte emekliler en çok promosyon veren bankayı aramaya devam ediyor.

Yapı Kredi promosyon oranını maaşa bağlı olarak artıyor. En fazla verdiği miktar ise 18.000 TL olarak açıklandı. Bunun dışında fatura talimatı veren, internet alışverişi yapan ve kredi kartı kullanan müşterilerine ek ödemeler yapacağını duyurdu.

Garanti Bankası emekli gelirlerini 3 yıl süreyle bankasından almayı taahhüt eden emeklilere yine emekli maaşına bağlı olarak 15.000 TL promosyon desteği sağlıyor. 

Ziraat Bankası 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapıyor. Maaşlarını ise Ziraat Bankası’ndan alan müşterilere 12.000 TL’ye kadar promosyon desteği sağlıyor. 

ING Bank yeni emekli ve EYT’den yararlananları da unutmadı. 18.000 TL’ye kadar promosyon desteği sağlıyor. Diğer bankaların promosyon oranlarını resmi sitelerinden inceleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER