Ebru Gündeş Hamile mi? Ebru Gündeş Konseri Neden Yarım Bıraktı?

Antalya’ya bağlı Side ilçesinde konser veren ünlü sanatçı konseri yarıda bırakınca akıllara Ebru Gündeş hamile mi? ve Ebru Gündeş konseri neden yarım bıraktı? soruları geldi. İşte o konserin detayları!

Ünlü ses sanatçısı Gündeş muhteşem konserlerinden birini gerçekleştirdiği esnada aniden sahneyi terk edince Ebru Gündeş hamile mi? soruları gündeme geldi. Peki ünlü sanatçı gerçekten hamile mi?

Side’de verdiği konser esnasında seyirciye yönelip ‘Kısacık bir mola istiyorum’ diyerek kulisin yolunu tutan Gündeş hamile olduğu söylentileriyle gündeme geldi. 

Kendisinden 12 Yaş Küçük Murat Osman Özdemir İle Evlendi

Aldığı radikal evlilik kararı ile kendisinden tam 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenen Gündeş bu hareketiyle uzun süre magazin dünyasını salladı. 

Geçtiğimiz günlerde evliliğinin iyi gitmediğine dair haberler kulislerde dolaşırken Ebru Gündeş bu haberleri net şekilde yalandı. 

ebru-gundes-hamile-mi-ebru-gundes-konseri-neden-yarim-birakti

Konsere Devam Edemedi

Seyirciden kısa bir mola isteyen ünlü sanatçı Ebru Gündeş Side’de ki konsere devam edemedi. Kalan şarkıları vokalistleri seslendirince hamile olabilir mi iddiaları dolaşmaya başladı. 

Tansiyon sorunu yüzünden konsere devam edemediği belirtilen sanatçıdan henüz hamilelik iddialarına bir yanıt gelmedi. 

 

İLGİLİ HABERLER