Diyarbakır’da Korkunç Saldırı, Nöbet Tutan Polis Memuru Bıçaklı Saldırıya Uğradı!

Diyarbakır’da yaşanan saldırı, nöbet tutan Polis bıçaklı saldırıya uğradı ve olay yerinde yaralanan polis memuru hafif yaralandı. Ayrıntılar detaylarımızda sakldır.

Diyarbakır Sur'da dün gece yaşanan korkunç saldırı güvenlik kamerasına yansıdı. Bir saldırganın nöbet tutan polislere yaklaşarak bıçakla saldırdığı görüldü.

Bir anda polisin yanına yaklaşarak ve nobet yerinde polisi bıçaklayan saldırgan olay yerinden koşarak kaçmaya başladı. Diğer polis memurları hemen saldırganın peşine düşerek havaya ateş açtı ve saldırganın peşinden koşmaya başladı.

Polise Saldırı Anı Kamera

Polise Yaklaştı ve Bıçakladı

Olay, 12 Eylül 2024 Perşembe akşamı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde meydana geldi. İlçedeki bir sokakta nöbet tutan polis memuruna yaklaşan bir şüpheli, aniden bıçakla saldırarak polis memurunu bıçakladı ve ardından olay yerinden kaçtı. 

Bölgedeki diğer polis memurları hemen saldırganın peşine düştü. Bıçak darbesiyle hafif bir şekilde yaralanan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi edinildi.

Diyarbakır Polise Saldırı

Saldırgan Kıskıvrak Yakalandı

Sur ilçesinde sokakta nöbet tutan polislerin yanına yaklaşan saldırgan M.A., bir polis memurunu bıçakla yaraladıktan sonra kaçmaya başladı. Diğer polis memurları hemen şüphelinin peşine düştü. 

Havaya ateş açan polis, kaçan saldırganı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis memuruna bıçaklı saldırı anı bölgedeki güvenlik kamerasına an ve an yansıdı.

İLGİLİ HABERLER