Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 5'inci Sezonuna Başlıyor!

"Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" yeni sezon hazırlıklarına başladı. Şüpheli cinayetlerin çözüldüğü, kayıpların bulunduğu program 19 Ağustos Pazartesi başlıyor. İşte detaylar.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçmenin 5'inci sezonu hafta için her gün 15.00 da Show TV'de yayınlanacak. Tüm detayları sizin için derledik.

Seyircileri çok özlediğini aktaran Yılmaz "İzleyicilerimizi çok da özledik, kavuşmaya az kaldı. Bu yıl da yine tüm Türkiye’nin konuşacağı konular ele alacağız, aynı ivme ve aynı heyecanla çalışacağız. Herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ve asla vazgeçmesinler diyorum." dedi.

Bu Güne Kadar 902 Bölüm 

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tam 902 bölüm yayınlandı. 

Kendi hakkında açıklama bulunan Arslan Yılmaz; Başladığım günden bu yana stüdyomuzda konuştuğum, sarıldığım, mutluluğunu yaşadığım konuk sayımız 1000’i geçti.

Düşünebiliyor musunuz, binlerce kişinin hayatında bir yer alıyorsunuz onlar da benim hayatımda bir yer alıyor tabii ki. Aslında bir aile oluyoruz. İnsanız ve ben duygularımı ekran önünde yaşamaktan asla çekinmiyorum. İzleyicilerimizin sesi oluyorum." dedi.

İLGİLİ HABERLER