Dağlı Otel ve Turizm Şirketinin Sahibi Furkan Dağlı Yaya Olan Dila Kıraslı’ya Çarpıp Kaçtı

Dağlı Otel ve Turizm Şirketinin velayeti Furkan Dağlı park edilmiş araçlara çarparak metrelerce sürüklendi ve sonra da yaya olan Dila Kıraslı’ya çarpıp olay yerinden kaçtı. Beşiktaş polisleri tarafından yakalandı, ardından İfadesi alınan Dağlı hemen serbest bırakıldı.

Halk TV muhabiri Berfin Funda Açıkbaş’ın yapmış olduğu haberine göre, İstanbul Beşiktaş semtinde boş yolda çok aşırı hız yapan cip şoförü Furkan Dağlı, biranda direksiyon hakimiyetini kaybetti ilk önce park edilmiş araçlara sonra da yaya yürüyen Dila Kıraslı’ya çarptı.

Furkan Dağlı, metrelerce sürüklenip takla atan araçtan çıkıp etrafında olan bitene bakıp, yardım çağırmadan hemen olay yerinden kaçtı. Yaralanan bayan Kıraslı ise çevrede gören insanlar yardımına koşarak acilen hastaneye kaldırdılar.

Furkan Dağlı Otel Sahibi

Kaçan Sürücü İse Dağlı Otel'in Sahibi Çıktı

Kazadan Kaçan sürücü, yaklaşık 4 saat geçen süre sonra Çerkezköy polisleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Bu otel sahibi olan Furkan Dağlı meğer kasten yaralama dahil 31 suç kaydı bulunuyor. Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı sabıkası bir hayli kalabalık.

Furkan Dağlı Serbest Bırakıldı

Dağlı, Çerkezköy karakolunda ifadesi alındıktan sonra hemen serbest bırakıldı. Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı mahkemeye veya savcılığa yolu düşmedi.

Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü, bu aşırı hızla yapılan kazanın dosyalarını Çerkezköy Emniyeti’ne göndereceği müdürlük tarafından bildirildi.

Davanın Gerekçesi: Dila Kıraslı'nın Sağlık Durumu İyiye Gitmesi

Furkan Dağlı’nın ifadesinden sonra serbest kalmasının gerekçesi ise talihsiz kadının kazadan yaralanarak hastaneye kaldırıldıktan sonra durumu iyiye gitmesi oldu Dila Kıraslı’nın hayati tehlikesi olmaması Dağlı'nın suçsuz olmasına yetti. 

Yaralanan Dila Kıraslı, İnsan kaynakları uzmanı olarak çalışıyormuş. Kıraslı’nın hastanedeki tedavisi ise devam etmektedir.

İLGİLİ HABERLER