Cumhurbaşkanı Erdoğan: "CHP'nin Borçları Hatırlatılınca Rahatsız Oldular"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin borçları hatırlatılınca rahatsız olduklarını belirtti. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan borçlarını ödemeleri için yaptığı çağrının ardından tepkilerin yoğun olduğunu belirtti. 

Erdoğan, "Popülizm yapmak yerine SGK borçlarını ödemelerinin ülkemiz için daha hayırlı olacağını söyledim. Bunu söyledim diye adeta kıyamet koptu. CHP yönetimi bundan çok rahatsız oldu. 

Borçlarının hatırlatılması, CHP'yi ciddi manada tedirgin etti. Öyle ki dengeleri bozuldu" dedi. Rize Valiliği önünde düzenlenen Ayder Yaylası Koruma, Yenileme Projesi'yle İl Geneli Kentsel Dönüşüm ve Afet Konutları Anahtar Teslimi, Toplu Açılış Töreni'ne katılan Erdoğan, Ayder Yaylası'na yapılan 2 milyar 687 milyon liralık yatırımla bölgenin eski güzelliğine kavuşturulduğunu söyledi. 

“CHP Yönetimi SGK Borçlarını Ödemede Başarısız Oldu”

Erdoğan, "Ayder'in hiçbir yerinde insan kaynaklı kirlilik yaşanmıyor. Bin 800 araçlık kapalı otopark inşa edildi, su kirliliği önlendi ve birçok yatırım yapıldı" ifadelerini kullandı. 

Türkiye'nin her köşesine hizmet götürdüklerini vurgulayarak, CHP'li belediyelerin SGK borçlarını ödemekte başarısız olduklarını belirtti. "Bizim gündemimizde hizmet var, yatırım var. Muhalefet ise çığırtkanlık yaparak borçlarını ödememek için bahane üretiyor" diyen Erdoğan, CHP'li belediyelerin SGK'ya olan borçlarının ciddi boyutlarda olduğunu ve bunun parti içinde rahatsızlık yarattığını söyledi. 

Erdoğan, konuşmasında CHP Genel Başkanı'nın SGK borçlarını ödememek için gösterdiği çabaların yetersiz olduğunu ifade ederek, "CHP deyince akla çöp, çukur, çamur geliyor" dedi. 

SGK'ya en fazla borcu olan ilk beş belediyenin CHP'li olduğunu vurgulayan Erdoğan, borçların tahsili için gerekli adımların atılacağını belirtti. Törenin ardından, yapılan Afet Konutları'nın anahtarları hak sahiplerine teslim edildi ve toplu açılış gerçekleştirildi.

İLGİLİ HABERLER