Çok Güzel Hareketler Oyuncu Alımını Nasıl Yapıyor?

Her bölümü ile seyirciyi güme krizlerine sokan kahkahaların asla susmadığı program Çok Güzel Hareketler oyuncu alımı konusu genç yeteneklerin ilgisini çekiyor. Şöhret basamaklarını tırmanmak isteyen fakat keşfedilmeyi bekleyecek kadar vakti olmayan herkes Çok Güzel Hareketler oyuncu alımını nasıl yapıyor sorusunu soruyor. İşte çok merak edilen sorunun cevabı.

2019 yılında Çok Güzel Hareketler 2 olarak hayatımıza giren en az birinci versiyonu kadar sevilen Çok Güzel Hareketler oyuncu alımı hususu oldukça ilgi görüyor. Peki fenomen program genç yetenekleri nasıl buluyor?

cok-guzel-hareketler-oyuncu-alimini-nasil-yapiyor

Çok Güzel Hareketler Oyuncu Alımı

Yılmaz Erdoğan ve BKM Mutfak tanınmayan oyuculara fırsat tanıyarak onları bu projenin içine dahil ediyor. Yapmanız gereken ise çok kolay.

https://www.bkmmedya.com/application/ adresine girerek formu eksiksiz dolduruyorsunuz. Daha sonra oyuncu elemeleri için sizi davet ediyorlar.

Kendinizi daha iyi ifade etmek istediğiniz takdirde yaratıcı ve yetenekli gençlerin önünü açmak için basvuru@bkmmedya.com adresine mail atmanızı öneriyorlar.

cok-guzel-hareketler-oyuncu-alimini-nasil-yapiyor
İLGİLİ HABERLER