Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Yeni Villa Aldılar!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yeni müstakil villa satın aldıkları öğrenildi. İstabul'da ve Bodrum da satın alınan evin fiyatı detayımızda.

"Çalıkuşu" adlı dizide tanışan ve 2017 senesinde nikah masasına oturan başarılı oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, magazin manşetlerini mutlu evlilikleriyle süslemeye tam gaz devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde ünlü çift Bodrum'da aldıkları villa ile gündeme gelmişti. Başarı dolu kariyerlerinin yanı sıra aile yaşamlarında da örnek bir çift olarak gösterilmeye başlanan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Bodrum'da bir müstakil villa sahibi olmuştu.


Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Yeni Villası

Şimdi de aynı site içerisinde ikinci bir müstakil villa satın aldıkları öğrenildi. İkilinin yeni evlerinde ise tadilat ve dekorasyon çalışmalarına başladıkları görüldü. 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen

Hem reklam filmlerinden hem de davetlerden kazandıkları ücretlerle sıklıkla magazin gündemine gelen ünlü oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in geçtiğimiz haftalarda yine İstanbul'da oturdukları lüks sitedeki ikinci villalarını satın aldıkları ortaya çıktı. 

İlk evleri için 2 milyon 350 bin dolar ödeyen çiftin yeni villaları için 4 milyon 250 bin dolar ödediği öğrenildi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Yeni Villası

Bodrum'da Yeni Villa Aldılar Habertürk'teki habere göre; ünlü çiftin Bodrum'dan yeni aldıkları müstakil evde tadilat ve dekorasyon yaptıkları görüntülendi.

İLGİLİ HABERLER