Borcu Olanlar Müjde! Meclisten Borçları Sildirecek Karar Çıktı

Borcu olanlara müjde gibi gelen o haber! Devlet destekli krediyle artık o borçlar tamamen siliniyor! Borcu olanlar müjde!

TBMM’den (Türkiye Büyük Millet meclisi) sevindiren haber geldi! Borcu olanlar müjde! Meclisten borçları sildirecek karar çıktı! 

Meclisin onayladığı sicil affı ve devlet desteği ile borç kapatma kredisi vatandaşların ekonomik yüklerini hafifletmek için yapılan düzenlemeler arasında yerini aldı. Sicil Affının kapsam ve etkileri nelerdir? Sorusu ise merak konusu olmaya devam ediyor. 

Vergi borcu, trafik cezaları, SGK prim borcu gibi çeşitli kamu borçlarını kapsayan sicil affından yararlanmak isteyen vatandaşların bazı koşulları sağlaması gerekiyor.

borcu-olanlar-mujde-meclisten-borclari-sildirecek-karar-cikti

 TBMM tarafından onaylanan sicil affı ve devlet desteğiyle borç kapatma kredisi vatandaşlar için borçlarından kurtulma şansı tanırken, daha dikkatli ve bilinçli hareket etmeyi de bir kez daha hatırlatıyor. 

Devlet Desteğiyle Borç Kapatma Kredileri Nasıl İşleyecek? 

Devlet desteği ile borç kapatma kredileri vatandaşların mevcut borçlarını daha uygun ödeme koşulları ile ödemelerine yöneliktir.

Ziraat Bankası aracılığı ile olan bu krediler en az 50 bin TL olarak belirlendi. Verilecek bu krediler ile vatandaşlar borçlarını daha düşük faizlerle yapılandırabilecekler.

İLGİLİ HABERLER