Bir Gece Masalı Oyuncuları Kimler? ATV’nin Yeni Dizisi

ATV ekranlarının yeni sezon dizisi Bir Gece Masalı oyuncuları büyük bir heyecan ile merak ediliyor. İşte, heyecanla beklenen kadro...

ATV yeni aşk dizileri ile muhteşem bir etki yaratmaya başladı. Yeni sezon ile birlikte karşımıza çıkacak olan Bir Gece Masalı dizisinin başrollerinde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun yer alıyor. 

Herkes açıkçası bu ikiliyi birbirine çok yakıştırıyordu. Dizinin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz, hikayeden daha çok ikilinin uyumu konuşulmaya başlandı. 

Bir Gece Masalı Oyuncuları Kimler?

ATV her sezon olduğu gibi bu sezon da bir geleneksel aşk dizisi çıkarttı. Kara Gül, Bir Zamanlar Çukurova, Kalp Yarası ve Hercai yapımlarından hatırladığımız iş insanlarının geleneklerine bağlı yaşamları Bir Gece Masalı’nda da devam ettiriliyor. 

bir-gece-masali-oyunculari

Başarılı iş adamları, büyük ve önemli ailelerin güzeller güzeli kızları, tabi ki bazı kanun adamları derken; dizi muhteşem bir hikayeye evriliyor. 

Aşk, intikam, hırs ve suç konularının bir arada bulunacağı bu dizi sizi etkisi altına alacak. 

bir-gece-masali-oyunculari

Mesut Akusta, Gürkan Uygun, Eren Vurdem, Ecem Çalhan, İrem Altuğ, Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun; dizinin en önemli karakterlerine hayat verecekler. 

Denizli, İstanbul, Adana ve Urfa’da çekimleri yapılan Bir Gece Masalı, izleyicilerine adeta Türkiye turu yaptırıyor. Siz de bu heyecanlı aşk hikayesine ortak olmak isterseniz, ATV yeni sezon dizi tarihlerini takip etmelisiniz. 

İLGİLİ HABERLER