Araç Alım Satımında Artık Fast ile Ödeme Yöntemi Başlıyor

Artık ikinci el araç alım satımında güvenli dönem başlıyor! Ödemelerinizi FAST ile güvenle yapabileceksiniz! İşte merak edilen detaylar...

31 Mayıs'tan itibaren kullanıma açılan uygulama ile onay gerektiren ödeme sistemi artık tarafları güvenli ödeme yöntemine yönlendirecek. 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası onay ve tescil gerektiren ödeme işlemi esnasında kontrol sağlaması amaçlanan FAST Güvenli Ödeme İşlemi Katman servisini kullanıma açıldığını belirtti. 

Bu servis öncelikle ikinci el araç alım satımında ve işlem yapan taraflara güvence sağlaması gereken bazı sektörlerde kullanıma açılacak. Bu sayede paraları güvenli ve kontrollü bir şekilde transfer olacak.

Hem yapılan bu işlerimi daha hızlı bir şekilde halletmiş oluyorsunuz ayrıca da güvenilirliği daha iyi sağlam bir şekilde sağlamış oluyorsunuz.

İkinci El Araç Alımı

Bu işlem daha önce yoktu şimdi ise oldukça yaygın olmaya başladı. Güvenli bir alışveriş açısından hele bir de ikinci el araç alımlarında bunun kullanılması oldukça büyük bir önemli etkendir.

Biliyorsunuz günümüzde oldukça yayıngın bir hal alan “dolandırıcılık” diye sınıflandırdığımız bu takım bazı olaylardan arınmak amaçlı FAST Güvenli Ödeme İşlemi Katman servisini kullanıma açıldığını buradan belirtmiş olalım. 

 

İLGİLİ HABERLER