Alan Canlı İzle! "Alan" Yarışması 29 Haziran Cumartesi Canlı Yayında

Alan Canlı İzle! ATV Yarışması "Alan" 29 Haziran Cumartesi Canlı Yayın'da Alan yarışması hangi kanalda yayınlanılıyor?

Eğer kazanan yarışmacı düelloya devam etmek isterse, kendi alanından bir rakip daha seçer ve yeni bir düello başlar. 

Aynı zamanda yendiği rakibinin alanını da kazandığı için düello seçebileceği rakip sayısı ve dolayısıyla kategori sayısı da artar. 

Devam etmek onun avantajına çünkü günün sonunda en büyük alana ulaşan yarışmacı 100.000 TL ödül kazanıyor. 

Alan Canlı İzle! Alan yarışması hangi kanalda yayınlanılıyor? 

Alan Yarışma Programının Konusu Nedir?

Ekranların izlenme rekorlarını kıran yeni nesil yarışması "Alan" artık atv kanalında yayınlanılıyor! Hollanda, İspanya, Fransa, Amerika Birleşik Devletleri, İtalya, Almanya, Ukrayna, Macaristan ve şimdi de Türkiye'de olacak! 

Alan Yarışması

100 yarışmacı, 100 kategori ve 1.000.000 TL para ödülü! Rakiplerinizle mücadele edin, alanınızı genişletin ve büyük ödülü kazanmak için sona kalın!

Sistem tarafından rastgele seçilen bir yarışmacı, etrafındaki yarışmacılardan birini düello için seçer ve seçtikleri rakibin kategorisinde düello için karşı karşıya gelirler. 

Yarışmacıların 45'er saniyelik düello süreleri vardır ve bu süre içinde ağırlıklı olarak görseldeki kişi ya da nesneyi tahmin etmeye çalışırlar. 

Doğru cevap verildiğinde sıra rakibine geçer, yanlış cevap verilirse doğru cevap verilene kadar aynı görüntü ekranda kalır. 

Alan 100 Yarışmacı

" Pas" denildiğinde sürelerinden 3 saniye silinir ve ekranda yeni bir görsel çıkar.

Kazanan düelloya devam etmek isterse alanda bir rakip daha seçer ve yeni bir düello başlar. 

Ayrıca yendiği rakibin alanını da kazandığından düello için seçebileceği rakip sayısı ve dolayısıyla kategori sayısı da artar.

Devam etmek onun avantajına çünkü gün sonunda en büyük alanı olan yarışmacı 100.000 TL para ödülünü kazanıyor. 

En çok yarışmacıyı eleyen günün kazananı oluyor. Eğer devam etmek istemezse alana geri döner. Düelloyu kazanan yarışmacının kategorisinde yarışılmış ise kazanan kişi elenen kişinin kategorisini alarak yarışmayı sürdürür. 

Bu yarışma sadece bir bilgi yarışması değil aynı zamanda bir strateji yarışmasıdır. Rakip olarak kimi seçtiğiniz, ne bildiğiniz kadar önemlidir. 

Alan Canlı Yayını İzlemek için Tıkla!

İLGİLİ HABERLER