9 Bin Dolarlık SUV Fırtınası, Piyasayı Sadece 1 Saatte Süpürdü!

9 bin dolarlık SUV fırtınası piyasayı sadece 1 saatte süpürdü. Şirketin açıklamasına göre 9 bin dolarlık SUV model araç piyasaya giriş yaptı.

9 bin dolarlık SUV fırtınası piyasayı sadece 1 saatte süpürdü. Şirketin açıklamasına göre 9 bin dolarlık SUV model araç piyasaya sert bir giriş yaptı..

60 dakika dehşet yoğunluk tanıtımın gözünü doyurdu. 9 bin dolar değerindeki SUV model piyasayı sadece 1 saatte süpürdü.

Şirket tarafından yapılan basın açıklamasında sadece 60 dakikada piyasada sert rüzgarlar estirildi. Şirket merakla beklenen ve göz odağı haline gelen araçla ilgili ilk verileri yayınladı.

Bu kapsamda ortalama olarak dakikada başına hemen hemen 1000 adet sipariş alındığı konuşuluyor. Bu kapsamda toplamda 50.000 aracın üzerinde bir sipariş listesi oluşturulduğu söyleniyor. Araçlar 1 saat gibi kısa bir sürede tükendi. Şirket yöneticileri ve tanıtım ekibi durumdan gayet memnun. Aracın farklı modellerinin de çıkıp çıkmayacağı merak konusu!

Yetkililer böyle bir girişimin yakın zamanda göz önünde bulundurulduğu ve hazırlık aşamasında olunduğunu bildirdi. Her Kişi Yalnızca 1 Araç Talep Edebilir! Yetkililer yoğun talebin olduğu araç tanıtım gününde bazı bilgilere de yer verdi. Herkesin bu durudan yararlanması adına kişi başına 1 araç verilebileceği gündemde. Bu kapsamda herkese 1 araç siparişi vermeleri konusunda tavsiye verildi.

İLGİLİ HABERLER