5 Ağustos Günü Instagram Açılmayacak mı? Instagram Erişim Engeli Sonrası Dikkat Çeken Gelişme Ne? İşte Instagram Erişim Engelinde Son Gelişmeler

Instagram erişim engeli üzerinden saatler geçti. 48 saati doldu, 5 Ağustos günü Instagram açılmayacak mı? Erişim engeli sonrası dikkat çeken gelişme ne? İşte detaylar.

Milyonlarca kullanıcı Instagram erişim engeli sonrası profillerine ulaşamıyor. 2024 Instagram engeli son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. 

Peki Instagram bugün açılacak mı? BTK tarafından re’sen engelleme mahkeme kararı için 48 saatlik süre doldu. Mahkeme kararı ya da BTK’den bir açıklama gelmedi. 

Bu durum Instagram kapalı kalma durumunun devam edeceğine yoruluyor. 

Son dakika haberleri için bakıldığında dünya Instagram açılmayacak beklentisine girdi. Ancak Instagram erişim engeli için yeni detaylar ortaya çıkıyor. 

Buna göre Instagram ve Türkiye arasında görüşme yapıldı. Her iki tarafında talepleri bulunuyor. 

Erişim Engeli Instagram için Son Dakika Gelişmesi! 

LinkedIn Instagram & Meta İş İlanı

Instagram erişim engeli konusunda dikkat çeken son dakika gelişmesi ise LinkedIn iş ilanı ile görülüyor. Sosyal medya uygulamasının şirkette çalışmak üzere Türkçe bilen bir işçi için ilan açtığı görülüyor. 

Şirketin Türk ve Türkçe bilenlere bu aşamada önem vermesi, Türkiye’de Instagram engelinin kaldırılabileceği yönünde yorumlar yapılmasına neden oluyor.

İLGİLİ HABERLER