30 Ağustos Resmi Tatil mi, Hangi Güne Denk Geliyor? 30 Ağustos Toplu Taşıma Ücretsiz mi?

Özel ve kamu çalışanları için 30 Ağustos resmi tatil mi? 30 Ağustos hangi güne denk geliyor ve toplu taşıma ücretsiz mi? İşte haberin detayları…

Tatil imkânı arayan kamu ve özel sektör çalışanları için 30 Ağustos resmi tatil mi? 30 Ağustos hangi güne denk geliyor ve o gün toplu taşıma ücretsiz mi? Tüm bu detayları sizler için derledik. 

Resmi Gazetede 30 Ağustos için açıklama yapıldı. İşte, 30 Ağustos resmi tatil mi, hangi güne denk geliyor? ve 30 Ağustos toplu taşıma ücretsiz mi sorularının cevapları… 

30 Ağustos Resmi Tatil mi 2024 Yılında Tatil Yapılıyor mu? 

Devlet kurumunda çalışanlar için resmi tatil günleri kapsamında 30 Ağustos kesin olarak yer alıyor. Yani, 30 Ağustos resmi tatil olarak planlanıyor. 

Özel sektörde değişiklikler söz konusu olabiliyor. Kimi kurumlarda resmi tatil olarak sayılıyor. Banka ve borsa çalışanlarının 30 Ağustos’ta çalışmayacağı biliniyor. 

30-agustos-resmi-tatil-mi-hangi-gune-denk-geliyor

30 Ağustos Hangi Güne Denk Geliyor

Çalışanların bir gün önceden merak edip yarın resmi tatil mi – son dakika araştırmasına yöneldiği görülüyor. 2024 yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil sayılıyor ve Cuma gününe denk geliyor. 

2024 resmi tatiller kapsamında çalışanlar için Cuma – Cumartesi – Pazar günleri tatil olarak geçiyor. 

30-agustos-resmi-tatil-mi-hangi-gune-denk-geliyor

Zafer Bayramı 30 Ağustos’ta Toplu Taşıma Ücretsiz mi? 

Her resmi tatilde olduğu gibi 30 Ağustos’ta da toplu taşıma araçları ücretsiz kullanılıyor. Ankara’da Başkentray; İstanbul’da Marmaray, Sirkeci – Kazlıçeşme metrosu ücretsiz oluyor. 

İstanbul’da aynı zamanda Gayrettepe – İstanbul Havalimanı – Arnavutköy güzergahının da ücretsiz olması bekleniyor. İzmir’de de İZBANların ücretsiz kullanıma sunulacağı düşünülüyor.

İLGİLİ HABERLER