22 Haziran Şok Aktüel Ürünleri: Cumartesi Fırsatları Geliyor

Şok marketler zincirinde indirimler devam ediyor. Bu haftanın indirimli ürünleri tam evinize göre, yazın eğlencesini çıkarın.

Şok marketler her hafta olduğu gibi indirimli ürünlerle bu hafta da satışlara devam ediyor.

Satışa sunulan indirimli ürünlerin belirli süreler için geçerli olduğu ve stoklarla sınırlı olduğu unutulmamalı. Şok marketlerde bu haftanın ürünleri ise yine bomba gibi.

Aynı anda birçok farklı alandan ürün indirime giriyor. Bu ürünler gıdadan giyime spor aletlerinden elektronik aletlere kadar geniş bir alanı temsil ediyor. Bu şekilde müşterilerin her türlü ihtiyacına yönelik olması sağlanmaya çalışılıyor.

Haftanın İndirimli Ürünleri

Bu haftanın ürünleri yaza özgü!

Haftanın aktüel ürünleri arasında yaz aylarında en çok ihtiyacınızın olacağı ürünler tercih ediliyor. Bu şekilde müşterilerin de yaz mevsimine eksiksiz bir şekilde girmeleri hedefleniyor.

Bu haftanın en gözde ürünleri ise şu şekilde evlerde aşırı sıcaklara karşı kullanılan vantilatör ve zahmetli yaz yemeklerini kolaylaştıracak olan elektrikli mutfak aletleri.

Bu kapsamda yetkililer ürünlerin kullanım talimatlarına uygun şekilde kullanılmalarını tavsiye ediyor.

Satılan her üründe bulunan garanti süresi içerisinde bir arıza olması halinde ise anında değişim yapılabiliyor. Müşteri odaklı çalıştıklarını belirten Şok market yetkilileri müşteri memnuniyeti için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını açıkladı.

İLGİLİ HABERLER