21-27 Haziran BİM Aktüel Ürünleri Kapış Kapış Gidecek Cinsten!

Her hafta farklı ürün kategorilerinde indirimler devam ediyor. Bu ürünler erkenden tükenebilir, sınırlı sayıda ihtiyaç ürünleri marketlerde.

BİM marketler zinciri ulusal alanda en uygun fiyatı en kaliteli halde sunma garantisi veriyor. 

Her hafta çeşit çeşit ürünlerde indirimler devam ediyor. Bu ürünler zaman zaman giyim, temizlik, kişisel eşya kategorisinde yer almaktadır.

Buna ek olarak beyaz eşya oturma takımları ve bahçenizi güzelleştirecek süs eşyaları da bu ürünler arasında yer alabiliyor. Haftanın ürünleri ise birçok farklı kategoriyi içerisinde barındırıyor. 

Evinizin ihtiyaçlarını sizler de en uyguna tamamlayabilmek için bu indirim günlerini kaçırmayın. İndirimler genellikle belirli tarihler arasını kapsıyor. Ayrıca bu tarihlerden önce de ürünler bitmesi halinde ilgili kampanalar sonlandırılabiliyor.

21-27-haziran-bim-aktuel-urunleri-kapis-kapis-gidecek-cinsten

Haftanın ürünleri kategorisinde bu haftanın yıldızları elektrikli ev aletleri oluyor! 

İlgili kampanyalar birçok farklı kategoriyi yansıtabilmektedir. Bu haftanın yıldızlarını ise elektrikli ev aletleri oluşturuyor. 

Ürünler arasında airfreyden, davlumbaza, konserve açacağından, fön makinasına kadar geniş bir yelpaze sizleri bekliyor. 

Buna ek olarak evinizin köşesini aydınlatacak tatlı süs eşyaları ve yazınıza neşe katacak masa ve sandalyeler de bu haftanın yıldızları arasında yer alıyor. 

Yaz denince akla ilk gelen eğlencelerden biri olan kamp aktiviteleri için de çadır ve gerekli ekipmanlarda bu haftanın yıldızları arasında.

İLGİLİ HABERLER