2025 Örümcek Adam 4 Ne Zaman Çıkıyor? Örümcek Adam : Eve Dönüş Yok Konusu Nedir?

Yine Marvel Studio yine bir Sony Film eseri: 2025 Örümcek Adam 4 ne zaman çıkıyor? Örümcek Adam Eve Dönüş Yok konusu nedir? İşte, detaylar…

Peter Parker’ın yine inanılmaz maceralara atılacağı 2025 Örümcek Adam 4 ne zaman çıkıyor? Örümcek Adam olmak ve olmamak arasında karar vermek zorunda kalan Parker, yeni evinde ve yeni dünyasında hangi kötü kahramanlar ile karşı karşıya gelecek? İşte, detaylar…

Örümcek Adam 4 Ne Zaman Çıkıyor?

Önce Venom 3, sonra Yıldırımlar filmlerini çekmeye koyulan Sony Studio’dan Örümcek Adam 4 ne zaman çıkıyor? Dünyanın en çok izlenen çizgi karakterlerinden biri olan Örümcek Adam Eve Dönüş Yok ismi verilen 4. Serisi ile izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. İlk fragmanı yayınlanan filmin henüz Örümcek Adam 4 Türkçe dublajlı fragmanı yayınlanmadı. Şu anda filmin ne zaman çıkacağı konusunda net bir tarih paylaşılmadı. 

Örümcek Adam 4 Konusu Nedir?

Kimliği açığa çıkan Örümcek Adam Peter Parker, bu durumu düzeltmek için Dr. Strange’den yardım etmek zorunda kalır. Kendisini saklamaya çalışırken arkadaşlarını tehlikeye atmak zorunda kalan Parker, birbirinden amansız savaşlarla mücadele etmek zorunda kalacaktır. 

Örümcek Adam Venom ile Buluşuyor!

Örümcek Adam 4 fragmanlarından birinde Venom sahnelerinin de olması, Örümcek Adam ile Venom’un karşı karşıya gelebileceğinin ipuçlarını veriyor. Biz de gelecek günlerde paylaşılacak yeni videolar ile çok daha fazla detayı öğrenebiliriz. 

İLGİLİ HABERLER