18-24 Haziran Bim Aktüel Ürünleri Süt ve Süt Ürünleriyle Geliyor

Her hafta haftanın yıldızların büyük indirimler sizleri bekliyor. Bu haftanın kaçırılmayacak fırsatları süt ve süt ürünleri!

BİM satış mağazaları her hafta gıdadan teknolojiye birçok farklı üründe indirimler oluşturmaktadır. Bu haftanın yıldızları ise süt ve süt ürünleri. Süt ve süt ürünleri arasında yer alan peynir, yoğurt, ayran gibi ürünler bu hafta büyük indirimlerle sizleri bekliyor.

Türkiye çapında en büyük mağaza zincirleri arasında yer alan BİM marketler zinciri genel olarak her kitleye hitap eden ürün kategorisine sahiptir. 

Ayrıca bayram dönemi içerisinde en çok tüketilen yemekler arasında da süt ve süt ürünleri kategorisi de yer alıyor. 

18-24-haziran-bim-aktuel-urunleri-sut-ve-sut-urunleriyle-geliyorBu sıcaklara en iyi o gider! 

Ülkenin milli içeceği haline gelen ve hemen hemen her evde mutlaka tüketilen bu içecek bu sıcakların ilacı olarak görülüyor. Milli içeceğimiz olan ayran da bu haftanın yıldızları arasında yer alıyor. 

Öyle ki ferahlatıcı etkisinden tutun da içeriğindeki zengin içeriğe kadar birçok öneme sahip olan bu içecek sıcak havaların vazgeçilmezi durumunda. 

Bu haftanın aktüel ürünleri arasında yer alan süt ve süt ürünleri ise uzmanlar tarafından oldukça önerilen ve değerli gıdalar arsında yer alıyor. 

Uzmanlar özellikle çocuklar için tüketilmesinin büyük öneme sahip olduğunu belirttiği bu ürünler bu haftanın yıldızlarını oluşturuyor.

İLGİLİ HABERLER