%1.99 Faizli Kredi Desteği İle Araba Sahibi Olun!

Zarifliği, kusursuz çizgisi ve teknolojik mükemmelliğin tanımı olan DS Automobiles ayrıcalığına sahip olmak isteyenler için mükemmel fırsat!

DS Automobiles’in Mayıs ayı teklifleri kapsamında; özel tasarımı ile ilk bakışta otomobil severleri kendisine hayran bırakan kusursuz bir görünüşe sahip DS 7 OPERA 250 bin TL ‘ye 12 ay vadeli %1,99 faizli kredi fırsatıyla muhteşem konfor arayanları bekliyor. 

Şarj edilebilir hibrit motoru ile konforu ve verimliliği bir ara sunan DS 7 E-TENSE OPÉRA model araca 650 bin TL’ ye 12 ay vadeli %1,99 faizli kredi fırsatıyla sahip olmak isteyenler DS STORE’ lara bekleniyor. Zarif ve modern çizgisinin yanında PIXEL LED VISION 3.0 farlar, DS LIGHT VEIL gündüz farlarını da kapsayarak kusursuz bir birleşimle lüks moda ruhunu yakalıyor. 

Bu modern SUV sürüş keyfini yeniden keşfetmeyi arzulayanlar için teknolojik mükemmelliği ve olağanüstü konforu bir araya getirmesinin yanı sıra seyahat sanatına ve Fransız bilgi birikimine saygı duruşu olarak boy gösteriyor. DS 7’ de ayrıca tamamı otomatik şanzıman ile kombine edilen iki farklı güç seçeneği sunuyor. 

Daha detaylı bilgileri resmi internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER