Kentsel Dönüşümde "Yarısı Bizden" Kampanyasında Tarih Kısıtlaması Kaldırıldı: Yeni Başvuru Dönemi Başlıyor

Murat Kurum, Bağcılar’daki Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. "Yarısı Bizden" kampanyasında başvuru sınırının kaldırılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Çevre Bakanı Murat Kurum, Bağcılar’da gerçekleştirilen Büyük Dönüşüm ve Millet Bahçesi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. 

"Yarısı Bizden" kampanyasında yeni dönemin başlayacağını duyurdu. Son başvuru tarihine ilişkin kısıtlamanın kaldırıldığını bildirdi. Kampanya kapsamında bugüne kadar 1 milyon 225 bin bağımsız bölüm için bildiri aldıklarını ifade etti. 

Projelerin hızla tamamlanması için yüklenici firmalara destek vereceklerini belirtti. İşe başlar başlamaz sözleşme bedelinin yüzde 30’unun ödeneceğini vurguladı. 

Kurum, İstanbul’un deprem tehlikesine dikkat çekti. Belediye başkanlarına sorumluluklarını yerine getirme çağrısında bulundu. Belediyelerin SGK borçlarını ödemesi gerektiğini belirtti. 

Yerel yönetimlerin bahaneler üretmek yerine, görevlerini yapması gerektiğini söyledi.

 Bakan Kurum, "İstanbul için polemik değil, hizmet zamanı" dedi. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak İstanbul'un geleceği için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.

İLGİLİ HABERLER