Yarına Dikkat! E-Devletten Hesabınıza 5.330 TL Yatabilir!

Devlet tarafından dar gelirli ve ihtiyaç sahibi kişiler için destek geliyor. Yarına dikkat! E-Devletten hesabınıza 5.330 TL yatabilir!

İhtiyaç sahiplerine müjde! Yarına dikkat! Hesaplarınızı mutlaka kontrol edin. E-Devletten hesabına 5330 TL yatabilir! İşte detaylar. Devlet tarafından sağlanan bu desteğin tek seferlik veya düzenli olarak aktarılıp aktarılmayacağına bakanlık karar veriyor.

Kişinin veya hanenin ihtiyacına göre desteklenen yardımlardan yaşlı, genç, çalışan veya çalışmayan pek çok kişi faydalanabiliyor. Ancak özellikle çocuklu ve ihtiyaç sahibi aileler için müjde! Özellikle çocuklu ailelerin yakından ilgilendiren bu haber onlara umut ışığı oluyor! 

Yarına Dikkat! E-Devletten Hesabınıza 5.330 TL Yatabilir! 

İhtiyaçların ay ay karşılanmasını sağlayan Sosyal ve Ekonomik destek ile alakalı araştırmalar devam ediyor. Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri her ay otomatik olarak hesaplara yatırılıyor. Bakanlık tarafından her ay açıklanan hesaplara yatma tarihi bu ay yapılmadı. 

Şuan gözler mayıs ayı taksiti üzerinde! Herhangi bir bilgi verilmeyen mayıs ayı ödemeleri merak konusu oldu. Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinde çocuk başına verilen ekonomik destek tutarı 3.571 TL’den 5.330 TL’ye çıkarıldı.

Ödemelerin yatıp yatmadığını e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ile sorgulayarak kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Ayrıca koruyu ailelere verilen çocuk başına ödemeler ise 5.705 TL’den 8.895 TL’ye çıkarıldı. Çocukların bakımına ve eğitimine katkıda bulunmak için önemli bir adım olan SED ödemelerini takipte kalın!

İLGİLİ HABERLER