Twitter’ın Kurucusu Dorsey, Bitcoin’e Yönelik Çok İddialı Bir Tahminde Bulundu: O Tarih Geldiğinde Değeri 1 Milyon Doları Bulacak!

Twitter’ın kurucusu Dorsey, Bitcoin’e yönelik çok iddialı bir tahminde bulundu. Dorsey bu iddiasıyla kripto para yatırımcıları ümitlendi.

Twitter’ın kurucusu Dorsey, Bitcoin’e yönelik çok iddialı bir tahminde bulundu: O tarih geldiğinde değeri 1 milyon doları bulacak! 

Jack Dorsey, kripto para piyasasının geleceğine dair Amerikan medya kuruluşu Pirate Wires ’ta konuştu. 

Aynı zamanda Twitter’ın kurucusu olan milyarder girişimci, kripto para piyasasını bekleyen geleceğe yönelik çok iddialı değerlendirmelerde bulundu. 

Twitter’ın Kurucusu Dorsey, Bitcoin’e Yönelik Çok İddialı Bir Tahminde Bulundu

Son yıllarda ortaya çıkan ve yatırım yapan birçok insana kazandıran kripto para piyasası hakkında konuşan Dorsey, yatırımcılar için o tarihi işaret etti.

Dorsey, Bitcoin’in 2030 yılına dek 1 milyon dolara ulaşacağını hatta geçebileceğini belirtti. 

Bitcoin’in değeri bugün 61 bin 200 dolar. Dorsey’in söylediğine göre Bitcoin 2030 yılına dek tam 15 kat değerlenecek. 

Bu, Bitcoin’in bugünkü değerini yüzde 1500 yükseltmesi anlamına geliyor. 

O Tarih Geldiğinde Değeri 1 Milyon Doları Bulacak! 

Bitcoin’i daha iyi hale getirmek için uğraşanlardan dolayı fiyatının  yükseldiğini belirten Dorsey, Bitcoin’in ekosistemine de dikkat çekti.

Öte yandan Ark Invest kurucusu ve CEO’su Cathie Wood da Bitcoin'in 2030 yılına kadar 1,5 milyon dolara ulaşacağını söylemişti. Jack Dorsey, 2021 yılında Twitter CEO’luğundan ayrılmıştı.

İLGİLİ HABERLER