Toplu Taşıma Ücretleri 2. Zammı Karşıladı! Yılbaşı Sonrası Tekrar Zam Haberi Geldi

Gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Toplu taşıma ücretleri 2. Zammı karşıladı! Yılbaşı sonrası tekrar zam haberi geldi!

Zamlardan toplu taşımalarda nasibini aldı! Zamların durması beklenirken vatandaşı şok eden bir haber daha geldi. Toplu taşıma ücretleri 2. Zammı karşıladı.

İnsanlar diğer zammı sindiremezken yılbaşı sonrası tekrar zam haberi geldi. Akaryakıta gelen her zam sonrası ürün ve hizmet zammını da devamında getiriyor. En çok zamlardan etkilenen sektörlerden olan ulaşım sektöründe gerek toplu taşımalar da zam gerek taksiler de zam haberleri sürekli yenileniyor.

Zamlardan etkilenen şehirlerden biri de Antalya. Ciddi bir zam yapılan Antalya da toplu taşımalara gelen zam tamı tamına %33 oranında!

Toplu taşıma araçlarını sık kullananların cebini ciddi anlamda olumsuz etkileyecek bu zam artık yürürlüğe girecek. 

Toplu Taşıma Zammı! 

Yeni gelen zamlara göre tam bilet fiyatı 15 TL’den 20 TL’ye yükseldi. 

Emekli ve öğretmenler için bilet ücreti 19 TL, öğrenciler için ise 10 TL olmuştur. Kredi kartı ile ödemeyi tercih edenler için ise ücret 25 TL’ye yükseltildi. UKOME Değerlendirmesi UKOME Antalya genel kurulu doğrultusunda alınan karara göre tam bilet 22 TL, emekli ve öğretmenler 21 TL, öğrenciler 12 TL, kredi kartı ödemeleri ise 30 TL olması teklif edildi. 

Ancak bu durum kabul edilmezken yukarıda bahsi geçen zammın geçerli olmasına karar verildi. 

İLGİLİ HABERLER