TOGG Sonunda Almanya Pazarına Giriyor! Almanya’da Satış Tarihi Belirlendi!

TOGG sonunda Almanya pazarına giriyor! Beklenen haber duyuruldu. Bakanlık açıklamasına göre Almanya’da satış tarihi belirlendi!

Now TV Esra Belge haberine göre, TOGG Sonunda Almanya pazarına giriyor. Almanya’da satışa sunulacağı tarih hakkında bakanlık tarafından açıklama geldi. Almanya’da satış tarihi belirlendi! Türkiye’nin yerli ve milli arabası TOGG, Almanya’daki gurbetçiler tarafından özellikle bekleniyordu.

Türk sayısının fazla olması bu yönde etkili. Ancak bunun dışında yurt dışı pazarına açılması adına da önemli bir yer ifade ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan açıklamalara göre TOGG, Almanya için hazırlanıyor! 

2025 yılı itibari ile Almanya’da satışa sunulması temel hedefler arasında bulunuyor. Böylece Avrupa pazarına da girmiş olacak. 

Yaklaşık 30 Bin TOGG Kullanılıyor togg-sonunda-almanya-pazarina-giriyor-almanyada-satis-tarihi-belirlendi Bakan yaptığı açıklamalarla yerli otomobil hakkında bilgi vermeye devam etti. Tüm sektörü dönüştürme konusunda öncülük eden bir markanın kuruluşu olduğunun altını çizdi. 

Yollarda aktif olarak kullanılan TOGG sayısının 30 bine yaklaştığını da vurguladı. Elektrikli araçlar arasında lider halde bulunan TOGG aynı zamanda SUV araçlar pazarında da ilk sıralarda yer alıyor. 

İLGİLİ HABERLER