PMYO Başvuru Sonuçları ve Mülakat Tarihi Ne Zaman Açıklanacak? 2.500 Polis Alımı İçin Mülakat Tarihi Belirlendi mi?

PMYO başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor? Polis alımları için mülakat tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde...

2024 PMYO (Polis Meslek Yüksekokulu) başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Polis Akademisi, sonuçların açıklanma tarihine dair herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmadı. 

Sonuçlar açıklandığında, adaylar mülakat ve parkur sınavı tarihlerini de öğrenebilirler. Peki, PMYO başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor? 2.500 polis alımı için mülakat tarihi belli mi? 

Başvurular Resmi İnternet Sitesinden Yapılacak

Polis Akademisi Başkanlığı, 2.000 erkek ve 500 kadın alımı için başvuruları 29 Temmuz'da tamamladı. Başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin detay henüz verilmedi. Önümüzdeki günlerde sonuçların erişime açılması bekleniyor. 

2024 yılı PMYO fiziki yeterlilik ve mülakat sınavlarına dair tarih bilgisininse, Polis Akademisi tarafından ilan edilmesi bekleniyor. Adaylar, alıma ilişkin sınav takvimini Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) takip edebiliyor.

 Mülakat ve parkur sınavlarına yönelik tüm detayların, sonuçların açıklanmasının ardından resmi kanallar aracılığıyla adaylara duyurulacağı bildirildi. 

Adayların, sonuçların açıklanmasını beklerken, sınav takvimine ve gerekli belgelere dair bilgileri düzenli olarak kontrol etmeleri önem arz ediyor. PMYO süreci, hem fiziki yeterlilik hem de mülakat aşamalarını içerdiğinden, adayların hazırlıklarına devam etmeleri gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER