Peugeot Yeni Teknolojilerini Sergiliyor

VİvaTech 2024 yılında Peugeot, gerçeğe bağlı teknolojik yaratıcılığının yanı sıra müşterilerin sürüş keyfini artırmayı hedefliyor.

VivaTech 2024 ’ te Inception konsept otomobiliyle sürüş deneyimini yeniden keşfetmeyi amaçlıyor. Hypersquare direksiyon kontrolünü de tanıtarak geleceğin otomobil vizyonunu sergiledi. 

Peugeot Inception konsepti yeni bir çağ başlatıyor ve markanın gelecekteki elektrikli araçlarının müjdecisi oluyor.

Peugeot Yeni Teknolojilerini Sergiliyor 

Dijital dünyaya uygun yüzeyler ve dokularla saf ve yalın bir tasarım dili taşıyor. Bu mükemmel tasarım dili geometrik, keskin ve duyguları harekete geçiren çizgileri atletik kıvrımlarla birleştiriyor. Hypersquare direksiyon teknolojisiyle çok daha basit ve sezgisel bir sürüş keyfi sunan Cockpit sürüş deneyimini daha keyifli hale getiriyor. 

Basit bir tıklama veya dokunma hareketiyle aracın tüm parametreleri yönetebiliyor. Sürücü böylece çok daha içgüdüsel bir sürüş deneyimi yaşıyor.

İç Tasarımı ile de Dikkat Çekmeyi Başardı

Dairesel ekranlı HALO CLUSTER sürücüye ve yolculara araca yaklaşırken bilgi veriyor. Aynı zamanda sadece sürüş bilgilerini değil aynı zamanda bilgi ve eğlence bilgilerini yaklaşık 360 derece gösterebilen esnek bir ekranla birleşiyor.

Doğal ve evrensel bir direksiyon kontrolcüsü olarak öne çıkan bu yeni teknoloji parmak ucuyla bile hareket ettirebilecek kadar konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. 

Ayrıca araç kontrollerinin basit parmak hareketleriyle etkinleştirilmesini sağlıyor Böylece günlük hayattaki akıllı telefon kullanımına benzer bir hareketle araçla ilgili bilgilere erişilebilecek ve aracın özelliklerini yönetebilecek. Dijital elektrikli kumandalı Hypersquare direksiyon kontrolcüsü ile çok daha güvenli bir seyahat deneyimi sunuyor.

İLGİLİ HABERLER