İzmir'de 1410 İşletme Emeklilere Özel İndirim Sunuyor

İzmir'de 1410 işletme emekliler için özel bir indirim fırsatı sunuyor. SGK İl Müdürlüğü konu hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

İzmir'de SGK İl Müdürlüğü, emeklilerin sosyal hayata katılımını artırmak ve refah düzeylerini yükseltmek amacıyla önemli bir çalışmaya imza attı.

İl Müdürlüğü, çeşitli sektörlerden meslek odaları, kuruluşlar ve firmalarla protokoller imzalayarak emekli vatandaşlara indirim sağlanmasını amaçlıyor. Gıdadan turizme, sağlıktan kişisel bakıma kadar birçok alanda hizmet veren 1410 işletme, emeklilere yüzde 10 ila 20 arasında indirim uygulamaya karar verdi. 

Hidayet Baydilli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılını "Emekliler Yılı" olarak ilan ettiğini hatırlatarak, emeklilere yönelik çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirtti. 

Baydilli, "Meslek odalarımız, özel hastanelerimiz ve diğer kurumlarımızın desteğiyle vatandaşlarımıza yüzde 10 ila 20 arası indirim sunduk. Katkılarından dolayı tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Çalışmalar yıl sonuna kadar devam ediyor. Emeklilerimize daha iyi hizmet verebilmek için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Kurumlarla işbirliği içerisinde çalışmalarımızı da sürdürüyoruz." dedi.

İLGİLİ HABERLER