Gümüş Yorumu Nasıl Takip Edilir? Güncel Gümüş Yorumu Nasıl?

Yatırımcılar tarafından gümüş yorumu yakından takip ediliyor. Peki güncel yorumlar nereden ve nasıl bakılır? İşte detaylar…

Farklı yatırım araçları kullanmak isteyenler için gümüş yorumları yol gösterici olabilir. Uzmanlar, ekonomistler tarafından gümüş yorumları sık sık yapılıyor. 

Yakın zaman içerisinde yerel ve uluslararası alanda yapılan değişikler, anlaşmaların gümüşte nasıl denge yaratacağı konusunda yorumlar yapılır. Peki nereden ve nasıl takip edilir? 

Gümüş Yorumları Nasıl Takip Edilir? 

Çeşitli ekonomi siteleri, uygulamaları ve araçları sayesinde gümüş yorumları takip ediliyor. Bu siteler uluslararası alanda da faaliyet gösterdiğinden etkili sonuçlar çıkabiliyor. 

Ancak gümüş yorumu yatırım tavsiyesi içermediği gibi alım/satış konusunda net direktif vermez. Gümüş yorumu için: 

  • Investing 
  • Altin.in 
  • FinansWebde 
  • Doviz.com 
  • Paratic Piyasalar gibi sitelere göz atabilirsiniz. 

Güncel Gümüş Yorumları Nasıl? 

Var olan gümüş yorumları incelendiğinde gümüşün düşüş grafiği öne çıkıyor. Ancak bu durum devam eden bir düşüş trendi olduğunu yansıtmıyor. 

4 saatlik gümüş grafiği incelendiğinde kırılım için akşam kapanışı bekleniyor. 2 Eylül itibarıyla 28.30-29 civarındaki değerlere önem veriliyor. Bu değerleri geçtiği takdirde yükseliş olacağı tahmin ediliyor. 

Diğer taraftan alım yapmak isteyenlerin de beklemesi gerektiği belirtiliyor. Yükseliş trendinin kesin olması için kırılımın gerçekleşmesi gümüş yatırımcıları tarafından bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER