Garanti BBVA’dan Borç Kapatma Kredisi Müjdesi!

Başka bankalardaki bireysel kredilerinizi Borç Transferi kredisi ile birleştirin, avantajlı ödeme koşulları ile borçlarınızdan kurtulun!

Borç Kapatma Kredisi ile diğer bankalardaki kredilerinizi tek çatı altında toplayarak borç transfer kredisi sayesinde tek bir ödeme ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. 

Borçlarınızı Garanti BBVA’ da tek çatı altında toplayabilirsiniz. Bireysel ihtiyaç kredilerinizi ayrıcalıklı borç transferi faiz oranları ile bu bankada toplayabilirsiniz.

Ödemelerinizi ise 36 aya varan vade seçenekleriyle zorlanmadan yapabilirsiniz. Üstelik borç transferi kredisi için dosya masrafı da ödemenize gerek yok. Tüm bu işlemler için başvuru işlemlerinizi Garanti BBVA Mobil üzerinden, şubeye gitmeden 444 0 335 Anında Kredi Destek Hattı üzerinden veya Garanti BBVA şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz. 

Detaylı Bilgi Garanti BBVA’ dan kullanacağınız bireysel ihtiyaç kredisi için çalışan, emekli ve kira geliri sahiplerine 36 ay, sadece şahıs firması veya firma ortağı geliri olan müşterilerine 36 ay vade imkanı sunulmaktadır. 

İhtiyaç kredileri ile ilgili yasal düzenlemeler uyarınca 14 Eylül 2021 itibarıyla kalana ana bakiye toplamı 50.000 TL ve altındaki ihtiyaç kredileri için en fazla 32 ay vade ödeme limiti sunulacak. 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri için en fazla 24 ay, 100.000 TL üstündeki ihtiyaç kredileri için ise en fazla 12 ay vade limiti sunulmaktadır.  

İLGİLİ HABERLER