Ev Sahibi Olmayan Kalmasın! Devlet Destekli Kredi Alın, 2 Sene Boyunca Tek Kuruş Ödemeden Ev Sahibi Olun!

Kira fiyatlarının felaket artışa geçtiği bu dönemde kiracılara müjde! Ev sahibi olmayan kalmasın! Devlet destekli kredi alın, 2 sene boyunca tek kuruş ödemeden ev sahibi olun!

Ev almayı düşünenler artık konut kredisi beklemenize gerek kalmadı. Ev sahibi olmayan kalmasın! Eğer ev almayı düşünüyorsanız bu krediyi kaçırmayın. Devlet destekli kredi alın, 2 sene boyunca tek kuruş ödemeden ev sahibi olun! 

Ev almak isteyenlerin yüzünü güldürecek haber! Kredisiz ev sahibi olmanın mümkün olmadığı, ev alacak kadar krediyi çekmeninde mümkün olmadığı şu günlerde devlet tarafından desteklenen bu konut kredisi 1 milyon TL’ye kadar çıkmaktadır. 

Ayrıca 2 sene boyunca tek kuruş dahi ödemeden ev sahibi olabileceksiniz. Sonrasında ise kira öder gibi taksitlendirileceksiniz. Hayallerinizdeki eve kavuşmak için devlet destekli konut kredisini mutlaka kaçırmayın. 

Başvuru yapmanın yeterli olduğu bu krediye sizde biran önce başvurarak hayallerinizdeki evin sahibi olabilirsiniz! Detaylar için bankaya başvurarak gerekli bilgileri alabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER