Ankara’da İş Arayanların Dikkatine! Ankara Üniversitesi 139 Sözleşmeli Personel Alacak!

Resmi Gazete’de yayınlandı! Ankara’da iş arayanların dikkatine! Ankara Üniversitesi 139 sözleşmeli personel alacak!

Gençlerde işsizlik oranın arttığı dönemde Ankara’da iş arayanların dikkatine! O kişilerden birisi de siz olabilirsiniz. Ankara Üniversitesi 139 sözleşmeli personel alacak. 

Resmi Gazete’de yayınlanan habere göre Ankara Üniversitesi 92 hemşire, 15 sağlık teknikeri, 13 destek personeli, 12 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 büro personeli, 1 tekniker, 1 fizyoterapist, 1 sağlık personeli ve 1 röntgen teknisyeni olmak üzere toplam 139 kişinin işe alımı gerçekleştirecek.

Ankara Üniversitesi 139 Sözleşmeli Personel Alacak! 

Başvurular Ankara Üniversitesi’nin resmi sitesinden yapılacak. Bu işe alımda başvurular 15-29 Mayıs tarihleri arasında devam edecek. Posta yolu ve şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Elektronik ortamdan alınan başvurularda şart olarak KPSS puanı aranacak. 2022 KPSS B puanına göre sıralama yapılacak olan işe alımlar da ise mülakat uygulanmayacak. 

Mülakatın olmamasının büyük avantaj olduğu bu işe alımını eğer 2022 KPSS puanınız varsa asla kaçırmayın. Özellikle hemşire pozisyonu için 2 katı kadar yedeğin beklendiği işe alımda şayet adayları eşit olursa adaylardan mezuniyeti daha erken olan kişiye öncelik verilecektir.

İLGİLİ HABERLER