Analistlerden Bitcoin’e Yönelik İlginç Beklenti: Bitcoin’de ”Ekstrem Ralli’’ Durumu Görülebilir!

Analistlerden Bitcoin’e yönelik ilginç beklenti açıklamaları geliyor. Kripto para analistlerine göre Bitcoin’de ‘’ekstrem ralli’’ durumu var.

Analistlerden Bitcoin’e yönelik ilginç beklenti: Bitcoin’de “ekstrem ralli” durumu görülebilir! Bugünün finans dünyasında oldukça önemli bir yere sahip olan kripto para piyasası, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor.

Kimi zamansa tahmin edilen ya da edilemeyen düşüşlerle kaybettirebiliyor. Bu yönüyle de son derece tartışmalı ve dinamik bir niteliğe sahip olan kripto para birimleri giderek popüler hale geliyor.

Analistler, kripto para piyasasının geleceğine ilişkin çeşitli tahminlerde bulunuyor. Borsanın seyrini izleyen ekonomistler, bildirdikleri görüşlerle yatırımcılara yol gösteriyor. Kripto para piyasası ”Aşırı bir ralli” yaşayabilir!

Başta Henrik Zeberg olmak üzere birçok analist, kripto para piyasasında ”aşırı bir ralli” yaşanabileceğini belirtiyor. 

Bu durum, kripto para piyasasının hızlı bir şekilde yükselip düşebileceğini ve çok derin dalgalı seyredebileceğini ifade ediyor. Zeberg’e göre ABD hisse senetleri 2024’ün ikinci yarısından itibaren zirveye ulaşıp yılın son çeyreğinde hızlı bir düşüşe girebilir.

İLGİLİ HABERLER