Akdeniz Üniversitesi' den Sözleşmeli Personel Alımı!

İşsizliğin gençler arasında yaygınlaştığı günlerde Akdeniz Üniversitesi’nden müjdeli haber geldi. 72 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

2022 KPSS puanlarının son atamaları yapılıyor. İşte o haberlerden biri de Akdeniz Üniversitesi’nden geldi. 72 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Resmi Gazete’ de yayımlanan habere göre Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde istihdam sağlamak üzere 43 hemşire, 16 sağlık teknikeri, 2’şer biolog, laborant, büro personeli, destek personeli ve tekniker, 1’er sağlık fizikçisi, perfüzyonist ve tenkisten kadrolarına sözleşmeli personel alımı yapılacak. 

Hem tatil beldesinde yaşayıp hem de düzenli bir iş sahibi olmak isteyenler için adaylar 26 Haziran mesai bitimine kadar Akdeniz Üniversitesi’nin resmi sitesinden başvurabilecek. İnternet adresinden başvuru yaptıktan sonra gerekli evraklar Sağlık Araştırma ve uygulama Merkezi Müdürlüğü Evrak Kayıt Birimine eksiksiz bir şekilde teslim edilecek. 

Akdeniz Üniversitesi İşe Başvuru Şartları 

İşe başvurmak isteyenler için istenilen KPSS türünden en az 50 puan alması gerekiyor. Başvuru sonunda yazılı veya sözlü sınav yapılmayacak.

  • Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P3) puanı
  • Ön lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P93) puanı
  • Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P94) puanı esas alınacak.

Eğer KPSS puanları eşit olursa diploma tarihi itibarıyla önce mezun olan tercih edilecek. Oda eşit olursa yaşı büyük olan aday tercih edilecek.

İLGİLİ HABERLER