Adına Hesap Açıldı! Haberi Olmadan 350 Bin TL Kredi Çekildi!

Muğla'da yaşayan Uğur Kayalı'nın adına hesap açıldı. Haberi olmadan 350 bin TL kredi çekildi! Kayalı'nın haberi olmadan hesap açıldı.

Türkiye'de bu da olmadı demeyiz artık! Muğla'da yaşayan Uğur Kayalı'nın adına hesap açıldı. Haberi olmadan 350 bin TL kredi çekildi! Kayalı'nın haberi olmadan adına hesap açıldığı öğrenildi. Aynı bankadan 150 kişinin daha bu sorunu yaşadığı tespit edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi personeli Uğur Kayalı 3 Mayıs 2024 gecesi saat 1:51 de telefonuna gelen mesaj ile uyandı. 

'350 bin lira tutarındaki ihtiyaç krediniz onaylandı, artı hesabınız tanımlandı ve çekilen kredi sigortalandı' mesajını gören Kayalı büyük bir şok yaşadı. İlgili banka ile iletişime geçen devlet memuru, bankada herhangi bir hesabının olmadığını belirtti. 

Haberi olmadan adına ihtiyaç kredisi başvurusu yapıldığını belirten mağdur, bu konu ile ilgili herhangi bir başvurusunun da olmadığını belirtti. 

Çekilen Kredi EFT ile Başka Hesaba Aktarıldı

İhtiyaç kredisini fark eden Kayalı, bankada açılan hesabına bloke koydurmasına rağmen kredinin başka bir hesaba EFT yolu ile aktarıldığını açıkladı. Mobil onay işleminin verildiğini iddia eden bankaya göre ise “Bu ihtiyaç kredisini iptal etmek imkansız.”

İLGİLİ HABERLER